Namen zavarovanja premoženja

Nakup nepremičnine, ki je zahteval dolga leta odrekanj, varčevanja ter tudi najema kredita, je nato končno postal resničnost.
Namen zavarovanja premoženja

    

Udobje lastnega doma, končno v svojem lastnem stanovanju, ki si ga boste uredili tako, da bo dom nudil kar največ udobja celi družini. A nesreča nikoli ne počiva, udar strele, nedolžna igra otrok, potres, vlom, poplava ali trenutek nepazljivosti nam lahko vzame naše premoženje za katerega smo trdo delali celo življenje.ž
  

Rešitevč Zavarujmo naše nepremičnine in stanovanjsko opremo za različne primere škode, za relativno majhen denar bomo imeli bolj trden spanec in občutek brezskrbnosti. Slovenske zavarovalnice že dolga leta ponujajo različne zavarovalne police, ki pa se malenkost razlikujejo po tem ali gre za zavarovanje etažne lastnine oziroma stanovanjske hiše, ločena polica pa nudi tudi zavarovanje stanovanjske opreme, imate pa možnost dodatne izbire med osnovnim, standardnim in nadstandardnim zavarovanjem.
 

Ko smo se odločili za zavarovanje premoženja je naslednji korak izbira zavarovalnice, najboljše je izbrati 3-4 zavarovalnice in primerjati njihove ponudbe. Kakoč Ne skrbite, pokličite na kontaktno številko zavarovalnice, in jim povejte da želite obisk njihovega zastopnika na domu, agent se bo v najkrajšem času z veseljem oglasil pri vas doma in podal brezplačni informativni izračun plačila zavarovalne premije glede na vrednost premoženja, obisk agenta je za stranko vedno neobvezujoč za končno sklenitev zavarovanja, stranka se na koncu sama prostovoljno odloči pri kateri zavarovalnici bo sklenila premoženjsko zavarovanje.
   

če imamo opraviti v večjo vrednostjo premoženja se lahko odločimo tudi za tehnično varovanje premoženja pri eni izmed varnostnih služb, vendar je tovrstno varovanje precej dražje od plačila zavarovalne premije, lahko pa se odločimo tudi kombinacijo obeh vrst, stvar je pač odvisna od nas in stopnje tveganja ter vrednosti premoženja.
   

če nastane škodni primer moramo o nastanku le tega v roku treh dni obvestiti zavarovalnico, če hočemo uveljavljati zavarovanje škodnega primera nastalega z vlomom, moramo o tem prej obvestiti policijo in pridobi njihov zapisnik, ki nam bo omogočil uveljavitev škode.

 
30. november -0001
 
 
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ