Kontakt

Kako do nas, kdo smo, zakaj in kako je nastajal portal, ....
Kontakt
 
   
DEŽMAN d.o.o.
Rovte 3, 4244 Podnart

tel.: 041/652-744


==> FB profil <==

 • glavni in odgovorni urednik, oglaševanje, ...
  Domen Dežman [041/652-744]
 • ...
     
  iščemo sodelavce za posamezna področja - v kolikor vas zanimajo podrobnosti, nam na pošljite kratko predstavitev z navedbo vaših izkušenj in področja, na kateremu želite sodelovati - nudimo stimulativno plačilo
  trenutno so na voljo naslednja področja:
  • trženje portala

NAMEN PORTALA


Osnovni namen Spletnega portala za gradnjo je nuditi potrošnikom in tudi izvajalcem čim večje število informacij s področja gradbeništva in ostalih poklicev, ki se ukvarjajo z izgradnjo, obnovo ali ureditvijo bivalnih prostorov in okolice.
  
Sekundarni namen imenika izvajalcev za gradbeno dejavnost je tudi zaščita potrošnikov in izvajalcev pred poplavo t.i. dela na črno (po domače fušanja), s tem da so na enem mestu zbrani izvajalci, ki so ali pa tudi niso davčni zavezanci, vendar imajo prijavljene obrti ali registrirana podjetja, torej so Vam dolžni izstaviti račun, ki pa je med ostalimi nalogami tudi (POZOR) zagotovilo za odpravo napak - torej neke vrste potrdilo za dobro izvedeno delo.
 
In da bi zaokrožili ponudbo portala smo povabili k sodelovanju tudi proizvajalce gradbenega materiala, opreme, inštalacij kot tudi trgovce s to ponudbo. 
 
Seveda nismo pozabili na novice s področja gradnje, opreme, financ, ... ter svetovanja v obliki odgovorov na vaša vprašanja in v obliki vodičev, vzpostavljamo rubriko Arhitekt svetuje, izdajamo mesečni časopis z prijaznimi opozorili kaj naj bi se v tem mesecu postorilo okrog in v objektu, ...
 
Vabljeni da pregledate Spletni portal za gradnjo, se brezplačno registrirate (in tako dostopate do dodatnih vsebin) in da ga priporočite prijateljem, znancem, sodelavcem, ....  
   

ZGODOVINA PORTALA

Kot vino smo z leti zoreli in dozoreli v to, kar sedaj prebirate. Spodaj smo vam na kratko opisali naše razvijanje, ki smo ga podkrepili s slikovnim materialom.

         

Zametki Spletnega portala segajo v leto 1999, ko je padla ideja, da bi na razvijajočem se spletu postavili nekakšen imenik gradbenih izvajalcev in tako ponudili dodaten vir informacij bodočim graditeljem/investitorjem, ter nudili oporo tudi samim izvajalcem z omogočanjem lažjega iskanja partnerjev oz. podizvajalcev pri posameznem poslu.

Projekt imenik gradbenih izvajalcev se je v letu 2000 "osamosvojil", registririrali smo domeno GRADIMO.com in tako postali eni prvih ponudnikov brezplačnih informacij s področja gradbeništva.

V naslednjih letih smo "pilili" design in se leta 2003 pridružili Slonepu, kjer smo do leta 2006 pokrivali področje gradnje, za kar smo povzeli njihov design in administracijski vmesnik


Ponovna osamosvojitev se je zgodila leta 2007 s prehodom na nov izgled in nov administracijski vmesnik. Zelo smo povečali število nasvetov in še tako obogatili že tako obsežno bazo podatkov.

V letu 2011 smo aktivno se vključili v socialna omrežja, na Facebooku nas spremlja že preko 1.000 simpatizerjev. Ste med njimi?

2012 in prenovljen izgled portala je Vam  bil dan na razpolago. 

20 let! In Vaš prvi in najljubši portal je še vednio z Vami!  Izkoristitega ga, še posebej pa njegove vsebine.