Vhodna vrata

Vrata predstavljajo veliko več kot le prvi stik s prostorom v katerega vstopamo. Prav tako ne nudijo le zaščito pred nezaželenim vstopom hladnega zraka ali nezaželenih obiskovalcev v vaše domovanje.
Vhodna vrata
  
Že od davnine nosijo močan simbolno predstavitveni pomen lastnikove individualnosti. Zato so vhodna vrata nekakšna osebna izkaznica lastnika hiše ali stanovanja. Na trgu so vam na izbiro enokrilna, dvokrilna ali celo več krina vrata. Če estetika vaše hiše narekuje vrata z umetniškim ornamentom so vam le ta tudi dosegljiva.
 
Izbira načina odpiranja vrat lahko bistveno vpliva na funkcionalnost oziroma izkoriščenost bivalnega prostora. V primeru majhnega prostora, so primerna rešitev zagotovo pomična vrata, saj bi široka vratna krila po nepotrebnem zavzela preveč prostora.
 
 

Asplast d.o.o.

Stavbno pohištvo, zimski vrt - PVC

več

 

AK INTERNATIONAL d.o.o.

Okna, PVC okna, zastekljevanje balkonov, stavbno pohištvo, drsne stene, panoramske stene, vrata (vhodna vrata), suhomontažna prenova oken, plastika, plastični izdelki, stavbni elementi, pohištvo - proizvodnja.

več

 

ICAN Adriana Ločniškar s.p.

Podjetje ICAN vam odpira vrata v udoben, moderen in eleganten bivalni prostor.

več

 

LIP Bled d.o.o.

Vhodna in notranja vrata, pohištvo iz masivnega lesa in opažne plošče

več

 

DOMENA, D.O.O.

Izdelujemo lesene stopnice po meri, stopniščne ograje in ročaje po meri (inox, medenina, steklo, les) ter nadstreške. PVC okna in vrata - za novogradnje in suhomontažne prenove, vhodna vrata, garažna vrata, senčila.

več

 

Al-mex d.o.o.

Smo podjetje ki se že 25 let ukvarjamo z aluminijskim stavbnim pohištvom. Izdelujemo tako okna, vrata, verande, senčila, kot tudi zimske vrtove. Na naše izdelke nudimo 10 letno garancijo.

več

 

ALUKOMEN d.d.

Stavbno pohištvo: okna, vrata ( PVC in ALU), vgradni podboji, notranja vrta in predelne stene, kovinske fasade

več

 

IZZIV, ŽANA BLASUTTO s.p.

ukvarjamo se z vsemi vrstami zaključnih gradbenih del, notranjim oblikovanjem, oblaganjem tal in sten, s fasaderskimi in štukaterskimi deli, z vgrajevanjem stavbnega pohištva prav tako pa z urejanjem in vzdrževanjem zelenih površin in okolice. Več informacij preko spodnjega obrazca

več

 

AJM d.o.o.

Podjetje AJM je na slovenskem trgu prisotno od 1990. leta. Naš prodajni program obsega PVC in ALU okna in vrata, zimske vrtove, senčila in komarnike, fasade, okenske police ter dodatke za okna in vrata (kljuke, ročaji).

več

 

SIMER d.o.o.

Ponašamo z eno izmed najdaljših tradicij pri izdelavi ALU in PVC stavbnega pohištva.

več

 

Aluminijoprema Mrak Stanko s.p.

Stavbno pohištvo-kovina, alu.

več

 
 
 
Strojni ometi Lap d.o.o. Na notranjih in zunajnih površinah
Gradnja objektov Dežman d.o.o. Že od leta 1964 - z občutkom!
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje