Okenske police

Tako kot nepopolna obleka na človeku, tako tudi okna brez zunanje in notranje police kvarjo estetski videz vaše stavbe. Vsekakor vskladite materiale in barve vaših oken ter polic. Izbirate lahko med klasično leseno ali kamnito polico, na razpolago pa so vam še izdelki iz umetnih mas, kot tudi iz kovinskih materialov
Okenske police
  
Izbira okenskih polic je pestra tako glede na barvno paleto, kot tudi na material. Lahko izbiramo med okenskimi policami na osnovi iverne plošče, ki imajo dodatne površinske zaščite, policami iz granita, marmorja, naravnega kamna ali aluminijaste ter zadnji čas nekoliko manj uporabljane lesene. Barvnih dekorjev polic na osnovi iverne plošče je takorekoč poljubno oz. odvisno od proizvajalca.
 
Pri izmeri police moramo upoštevati zunanje mere oknenske odprtine. Na vsaki strani dodamo 2 do 3 cm dolžine. Za širino police vzamemo mero od okenskega okvirja do roba zidu in dodamo širino roba police. Običajna mera dodatka za rob police je 4 cm.
 

BREZAVŠčEK kamnoseška dejavnost d.o.o.

Izdelava kamnitih vrtnih miz in klopi, cvetličnih in drugih vrtnih korit, vodnjakov, umivalnikov, fontan, oblog ribnikov in bazenov, tlaki, stopnice,okenske police, enostavni in mozaik tlaki, masivni okenski in vratni okvirji, nagrobni spomeniki in dodatki.

več

 

AK INTERNATIONAL d.o.o.

Okna, PVC okna, zastekljevanje balkonov, stavbno pohištvo, drsne stene, panoramske stene, vrata (vhodna vrata), suhomontažna prenova oken, plastika, plastični izdelki, stavbni elementi, pohištvo - proizvodnja.

več

 

Aktal d.o.o.

Okna, vrata, zimski vrt - PVC.

več

 

ALU PROJEKT d.o.o.

ALU okna in vrata, ALU zimski vrtovi, zastekljeni fasadni elementi.

več

 

AJM d.o.o.

Podjetje AJM je na slovenskem trgu prisotno od 1990. leta. Naš prodajni program obsega PVC in ALU okna in vrata, zimske vrtove, senčila in komarnike, fasade, okenske police ter dodatke za okna in vrata (kljuke, ročaji).

več

 

Al-mex d.o.o.

Smo podjetje ki se že 25 let ukvarjamo z aluminijskim stavbnim pohištvom. Izdelujemo tako okna, vrata, verande, senčila, kot tudi zimske vrtove. Na naše izdelke nudimo 10 letno garancijo.

več

 

Aluboma d.o.o.

Aluboma je specializirano podjetje za načrtovanje, proizvodnjo in montažo aluminijastih oken, vrat, zimskih vrtov, verand, vetrolovov, in polken za vse vrste stanovanjskih in poslovnih objektov. rn

več

 

ANCORA D.O.O.

PVC in ALU izvedba: okna in vrata, terase, vetrolovi, zimski vrtovi,...

več

 

Asplast d.o.o.

Stavbno pohištvo, zimski vrt - PVC

več

 

ALU-K kovinoplastika Kapušin Jože s.p.

Stavbno pohištvo, kovina, PVC, aluminij.

več

 

SIMER d.o.o.

Ponašamo z eno izmed najdaljših tradicij pri izdelavi ALU in PVC stavbnega pohištva.

več

 
 
 
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje
Fasaderstvo Lap d.o.o. Kvalitetna izdelava fasad
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti