Garažna vrata

Garažna vrata imajo v današnjem času zelo pomembno vlogo. Dodatno ščitijo naše jeklene konjičke pred vremenski vplivi, zagotavljajo dodatno varnost, obenem pa prostor toplotno izolirajo in ponujajo visoko stopnjo avtomatizacije.
Garažna vrata
  
Posebnost rolo garažnih vrat je v tem, da se lamele zvijejo v omarico pod preklado, lahko pa se montirajo tudi na zunanjo stran garaže. Vsi deli rolo garažnih vrat so iz aluminija, ki je odporen proti rji in koroziji, zaradi tega so rolo vrata odlična izbira pri garažah, kjer je malo prostora v notranjosti in imamo opraviti z visoko vlažnostjo v prostoru. Garažna vrata vam opremimo z daljinskim upravljanjem, notranjim stikalom ter sistemom za ročno odpiranje. Priporočamo tudi izvedbo z varnostno fotocelico, zunanjim stikalom na ključ ali zunanjim stikalom na kodo.
 
Osebna garažna vrata z omarico:
Uporabljajo se pri garažah do površine 10 m2. Omarica garažnih vrat je deljiva. Uporablja se do višine 250 cm. Lamele so aluminijaste polnjene s PUR peno širine 7,7 cm. Možna vgradnja svetlobne lamele. Barva omarice, vodil in lamel je bela ali rjava. Po posebnem naročilu tudi ostale barve po RAL lestvici. Vodila so iz ekstrudiranega aluminija opremljena z gumo. Os je oktagonalne oblike in iz pocinkane pločevine. Vpeta je fiksno, na eni strani pritrjena na motor, na drugi strani preko kape na kroglični ležaj. Pogon je elektromotor z
vgrajenim ročnim dvigom. Pri vratih, ki so montirana znotraj in ni posebnega vhoda v garažo, je potrebna posebna izvedba odpiranja od zunaj. Varnostna vzmet je povezava med osjo in lamelami in skrbi, da se vrata ne morejo dvigniti od zunaj. Vsaka vrata so opremljena z dvema daljincema, notranjim stikalom in za doplačilo še s stikalom na ključ, kodnim stikalom, fotocelicami. Lahko izvedemo centralno odpiranje, kjer z enim daljincem odpiramo do štiri garažna vrata.
    
Industrijska garažna vrata:
Uporabljajo se za večja garažna vrata in sicer do 16 m2 ter do maksimalne širine 5 m. Od osebnih se razlikujejo po močnejšem pogonu, močnejših konzolah ter drugačnih vodilih. Princip delovanja in upravljanja pa ostaja enak.
 

ELEKTRO VIDMAR

Garažna vrata.

več

 

PROPLAN d.o.o.

Sekcijska garažna vrata.

več

 

Alu - alprem d.o.o.

Alu okna,vrata,zimski vrtovi,ograje, fasade.

več

 

Aluminijoprema Mrak Stanko s.p.

Stavbno pohištvo-kovina, alu.

več

 

ARCONT IP d.o.o.

Stavbno pohištvo - PVC, kovina.

več