Kleparska dela

Med kleparska stavbna dela prištevamo opremo stavbe z vsemi izdelki iz tanjše pločevine.
Kleparska dela
  
Običajno ta dela obsegajo izdelavo in montažo strešnih žlebov in odtočnih cevi, raznih obrob, strešnih oken (line), pokrivanje zunanjih okenskih polic, portalov in zidcev ter snegolovov.
Tako se poleg pocinkane ali barvane železne pločevine najpogosteje uporablja še bakrena, aluminijeva, ki je lahko barvana in cinkotit nerjaveča pločevina. Ob uporabi različnih vrst materialov moramo biti pozorni na nastajanje galvanskih členov, ki se lahko pojavi na mestu stikovanja. S pločevino lahko izvedemo pokrivanje ravnih strešnih površin in strešnih površin pod naklonom, oziroma ločnih površin.
 
Vse vrste pločevine se uporablja tudi za pokrivanje strešnih vencev in zidov ter izvedbo okenskih polic. Z njo običajno obdelamo/obrobimo vse vrste prebojev strešne konstrukcije za dimnike, zračnike in podobno in izdelamo odvodnjavanje atmosferskih voda iz teh površin, preko žlebov in odtočnih cevi z koleni ter zbiralnih kotličkov, različnih oblik in profilov. Primerno oblikovana služi tudi za zaključne letve strešni kritini.
 
Med kleparska dela sodijo tudi montaže litoželeznih cevi za odvodnjavanje meteornih vod iz strešin gradbenih objektov, ki se običajno montirajo v delu kje obstoji večja možnost poškodovanja pločevinastih cevi. To je v pritličnih delih zgradb. Izdelava in montaža snegolovov ter zračnikov z odstranitvijo obstoječih kleparskih izdelkov v primeru njihove nadomestitve ravno tako sodi v sklop kleparskih del.
  

BESTO d.o.o.

Krovska, kleparska in tesarska dela izvajamo z vašim ali našim materialom hitro, kvalitetno in v dogovorjenih rokih po celi Sloveniji. Na opravljeno delo dajemo 10 letno garancijo.

več

 

Bučar Brigita s.p.

Proizvodnja strešne kritine Metalko - žlebov, cevi, kolen, kljuk, snegolovov iz cu, alu, zn, krovska ter kleparska dela.

več

 

Borovnik Marjan s.p.

krovsko kleparska dela

več

 

kleparstvo in krovstvo - Vili Bajželj s.p.

Izvajamo krovska in kleparska dela na vseh objektih

več

 

DIANA d.o.o., proizvodno trgovsko podjetje

stavbno kleparstvo, krovstvo, ključavničarstvo, izdelovanje kovinskega pohištva, izdelovanje lahkih konstrukcij, izdelava in montaža odsesovalnih cevi, …

več

 

ŽLEB GRADNJE d.o.o.

Izvajamo krovska, kleparska in tesarska dela

več

 

BRKO, d.o.o.

splošna gradbena dela, tesarstvo, krovstvo in kleparstvo

več

 

Žagar T. d.o.o.

Izvajamo krovska, kleparska in tesarska dela

več

 

DOLING Dolenc Robert s.p.

postavljanje ostrešij in krovska dela

več

 

BLISK montaža Murska Sobota d.d.

Splošna gradbena dela, krovska dela, električne inštalacije, vodovodne, plinske , toplotne, sanitarne instalacije, ...

več

 

GP PROZ gradbene storitve d.o.o.

Smo mlado, družinsko krovsko-kleparsko podjetje, vendar z dolgo skoraj 40letno tradicijo. Pokrivamo z vsemi vrstami kritin, izvajamo toplotne in hidro izolacije, ter vse kleparske zaključke.

več

 

BRONISLAV ČANŽEK Štore d.o.o.

Izvajamo krovska, kleparska in tesarska dela

več

 

OMISLI.si

Pridobite ponudbe preverjenih izvajalcev direktno na vaš e-naslov!

več

 

Gradbenistvo GOGI

Novogradnje in adaptacije, rekonstrukcije in sanacije, izkopi ter zunanje ureditve, izvedba fasad in pranje fasad, tesarstvo krovstvo in kleparstvo, vzdrževanja

več

 

ARMAT d.o.o. Šentjanž

Inženiring in gradnja montažnih objektov - ognjevarne fasadne in strešne obloge ter izdelki iz pločevine

več

 

BEWARE d.o.o.

Tesarska, krovska in kleparska dela - izdelava nadstreškov, brunaric, kozolcev, ...

več