Video oprema

Prihodnost je pred vrati: dobra kvaliteta filmov, kabelska in internet televizija, ... - vse to kar kliče po dobri video opremi, ki pa jo lahko preprosto združimo z varovanjem našega objekta.
Video oprema
Že pri samem načrtovanju objekta - električnih insatalacij - je priporočljivo predvidevati lokacije posameznih elementov in poskrbeti za možnost nihove kasnejše postavitve brez drastičnih posegov v konstrukcijo objekta.
 
Vedno več lastnikov na svoje objekte namesti kamere in potem preko izbranega sistema sliko prenaša bodisi na računalnik, mobitel ali pa na televizor, projektor, ... Na mestih, kjer bodo pritrjene kamere je potrebno predvideti dovod ustreznih "kablov", ki so še vedno bolj zanesljivi kot radijsko povezane kamere (na radijski signal lahko vplivate z malce starejšim mobitelom), za kar pa potrebujete predhodno pripravljene "kanale" oz. cevi.
 
Ravno tako je priporočljivo predvideti povezave med prostori - mogoče boste pa čez nekaj let si v vašem objektu zamislili sistem pametne hiše - takrat vam bo vsaka taka možnost še kako prav prišla.
 
Med ponudniki si lahko izberete izvajalca celotnega video siatema ali pa zgolj njegov del ...
  

GRADNEP BOŽIDAR SAVIĆ S.P.

Elektroinstalacije na stanovanjskih, poslovnih industrijskih in drugih objektih. Projektiranje, tehnično svetovanje, izvedba, meritve.

več

 

ADS-Efekt

Smo podjetje, ki se ukvarja z elektro in audio inštalacijami. Nudimo popolno ureditev in namestitev željenih elektro komponent v objekte.

več

 

elektro PIRNAT s.p.

elektroinštalacije, pametne inštalacije EIB/KNX, projektiranje, centralni nadzorni sistemi, računalniške mreže, stikalni bloki, protivlomni sistemi, elektro forum

več

 

Asist d.o.o.

ComfortClick ponuja novo rešitev za pametni dom. Razvili smo sistem, ki omogoča upravljanje razsvetljave, ogrevanja, alarma, video nadzora, električnih naprav preko PC-ja, mobilnega telefona, dlančnika in od kjerkoli na svetu.

več

 

Entia d.o.o.

Entia je globalno inovativno podjetje aktivno na področju razvoja, proizvodnje in implementacije produktov inteligentnega doma.

več

 

ELEKTROINŠTALACIJE BOHINC PAVEL s.p.

Električne inštalacije, alarmne naprave.

več

 

ELEKTRA d.d.

električne, telefonske instalacije

več

 

Eltez d.o.o.

specializirana za prodajo telekomunikacijskega, elektrotehničnega material ter varovalne opreme

več

 

ELEKTRIČNE INSTALACIJE ZVONE KUŠAR S.P.

Elektro Kušar ponuja projektiranje in izvedbo vseh vrst elektroinstalacij. Izvajamo električne inštalacije tako za stanovanjske hiše in stanovanja, kot za poslovne objekte.

več

 

NetEL, Matevž Narobe s.p.

Servis, vzdrževanje in montaža vseh vrst elektronskih naprav in računalnikov

več

 

WHP-TEHNIKA d.o.o.

Alarmni sistemi, posredniška prodaja.

več

 
 
 
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Gradnja objektov Dežman d.o.o. Že od leta 1964 - z občutkom!
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje
Izdelava popisa del Dežman d.o.o. Strokovno, pregledno, realno ...