Lepila

Postavitve hiše in vzdrževalna dela stanovanja si brez lepil ne moremo predstavljati.
Lepila
  
Poleg specialnih gradbenih lepil, ki združujejo različne gradbene elemente, potrebujemo tudi celo paleto drugih lepil od lepil za lepljenje talnih oblog, zaščitnih samolepilnih trakov, lepil za les, gumo in plastiko do najrazličnejših tesnil.
 
V vsakdanjem življenju pa ne moremo brez lepil za hobi, šolo in pisarno. Ni vseeno, katero lepilo uporabimo za določeno lepljenje. Bolj ko poznamo lepila, lažje razumemo njihovo delovanje in lažje izbiramo med lepili v pestri ponudbi na našem trgu.
Lepila ločujemo po področjih uporabe, po kemijski osnovi, terpo načinu strjevanja in vezanja.
 
Če ste v dilemi, katero vrsto ali znamko lepila uporabiti v nekih razmerah, se lahko obrnete neposredno na proizvajalce. Vsi imajo razvojni oddelek, v katerem preizkušajo lepila in iščejo nove rešitve. S svojimi bogatimi izkušnjami vam bodo prav gotovo lahko pomagali.
 

XELLA porobeton SI, d.o.o.

brezplačna tel.številka : 080 18 22 Proizvodnja gradbenih elementov iz porobetona blagovne znamke YTONG, za gradnjo vseh vrst objektov od temeljev do strehe. Vedno več jih gradi z nami - YTONG - odločitev, ki zgradi dom

več

 

DOM trade d.o.o., Žabnica

Gradbeni materiali za gradnjo od temeljev do strehe in obnovo vašega doma.

več

 

Amal d.o.o.

barve, laki, topila

več

 

ASPA TRADE d.o.o.

Trgovina z gradbenim materialom, lesom, sanitarno opremo, kemičnimi in kovinskimi izdelki ter inštalacijskim materialom, stavbnim pohištvom.

več

 

Henkel

Henkel pod blagovnima znamkama Pattex in Ceresit ponuja visoko kakovostne izdelke za lepljenje, tesnenje in zapolnjevanje, kemično sidranje, lepila za les, tekstil, PVC in pluto, lepila za keramične ploščice, mase za fugiranje, ter lepila za fasade, zaključne omete in barve za fasade.

več

 

AGRODOM DRAŽENCI ( RBA trade d.o.o. )

Trgovina z gradbenim in izolacijskim materialom, strešna kritina, fasadni sistemi, betonski izdelki, dimniki...

več

 

Belinka Kemostik d.o.o.

Proizvodnja lepil (Neostik, ...)

več