Sodelujte v Helios nagradni igri

Sodelujte v Helios nagradni igri

Tokrat bodo izbirali Naj fasado 2011, podeljenih pa bo kar 23 privlačnih nagrad.

       
Sodelujete lahko vsi, ki boste v obdobju od 20. aprila do 31. oktobra hišo oblekli v nov toplotnoizolacijski sistem oziroma fasado.
   
Lahko gre za novogradnjo ali sanacijo dotrajane fasade, pomembno je le, da se hiša z novo preobleko lepo vklaplja v okolje, v katerem stoji, in da je fasada, seveda, kakovostno izvedena. Na nagradno igro se prijavite tako, da na teh straneh oddate fotografijo objekta in na kratko opišete izbrani fasadni sistem.
   
Strokovna komisija, v kateri bodo predstavniki Heliosa, uredništva Delo&dom, Zbornice za arhitekturo in prostor Slovenije ter sekcije slikopleskarjev in fasaderjev pri Obrtni zbornici Slovenije, bo v začetku novembra med vsemi prijavljenimi izbrala najbolj kakovostno izvedeno fasado. Upoštevala bo več meril, med drugim izbor materialov, zahtevnost arhitekture objekta, barvno usklajenost fasade z okoljem, izvedbo detajlov, kakovost obdelave zaključnega sloja ...
   
Ena nagrada je namenjena lastniku hiše ali izvajalcu, ki je prijavil toplotnoizolacijski sistem podjetja Helios. Podjetje Helios mu bo povrnilo stroške nakupa toplotnoizolacijskega sistema.
   
Med preostalimi prijavljenimi v nagradno igro, ki so izbrali toplotnoizolacijski sistem katerega koli drugega ponudnika na slovenskem trgu, pa bo podjetje Helios izžrebalo srečneža, ki bo nagrajen z vikend paketom s polpenzionom za dve osebi v hotelu Ajda v Moravskih Toplicah.
 
   
Za preostalih 21 nagrad se lahko potegujete vsi, ki boste glasovali za prijavljene fasade, kar boste lahko storili prek spletne strani www.deloindom.si ali s sporočili sms. Po koncu nagradne igre bomo izžrebali tri glasovalce, ki bodo prejeli bon v vrednosti 40 evrov za nakup izdelkov blagovne znamke Helios. Vsak mesec pa bomo izžrebali tri glasovalce, ki bodo prejeli majice z napisom Uredite si svet po svoje.
   
Vse, ki imate kakršno koli vprašanje, povezano z izvedbo fasade na novi hiši ali s sanacijo dotrajane fasade, pa vabimo, da obiščete Gradbeno svetovalnico na spodnji povezavi. Skupaj s strokovnjaki bodo poskušali odgovoriti na vaša vprašanja.
   
Za podrobnejša navodila preberite Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri Naj fasada 2011. Vaše fotografije in tekste pričakujemo na naslov igreDD@delo.si do 31. oktobra 2011.
     

26. junij 2011