Sejem DOM odprl svoja vrata

Sejem DOM odprl svoja vrata

Danes 04. marca 2008 se je pričel 47. mednarodni sejem DOM.

   
Gradite ali prenavljate? Ne veste, za katero kritino bi se odločili? Nameravate zamenjati ogrevanje, vodovod ali električno napeljavo? Želite dozidati garažo ali zimski vrt? Iščete navdih, ki bi v vas sprožil alarm za akcijo, da prostore pri sebi doma ali v službi temeljito spremenite? Odgovore na svoja vprašanja lahko najdete na skoraj 17.000 m2 razstavnih površin, na katerih se s svojim izdelki ali storitvami predstavlja 555 podjetij iz 26 držav.  
    
Skočite tudi vi na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani, kjer so na enem mestu zbrani vsi proizvajalci, katerih materiale boste potrebovali pri gradnji ali prenovi vašega doma. 
  
Tako na sejmu ne spreglejte:

Sistem ISORAST omogoča izvedbo pasivnih in nizkoenergijskih objektov po certificiranem načinu gradnje.  - v hali D

  
Letos so se na Gospodarskem razstavišču še posebej pripravili na slabo - hladno vreme in so zaradi večjega števila razstavljalcev postavili dva dodatna prostora - šotora, ki so ju med seboj povezali in tako dobili ogrevane manevrirne prostore.
 
Vsem obiskovalcem priporočamo, da na vstopu vzamejo sejemski katalog, kjer so podrobno prikazani razstavni prostori z opisom razstavljalcev - tako boste hitreje našli tisto kar iščete.
  

04. marec 2008
 
 
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Ureditev dvorišč Dežman d.o.o. Tlakovanje, asfaltiranje, ...
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje