Obzorja graditeljstva! (z nagradno igro)

Obzorja graditeljstva!  (<b>z nagradno igro</b>)

Vabimo vas k obisku mednarodnega gradbenega sejma MEGRA 2009

     
Sejem MEGRA prinaša v Gornjo Radgono od 31. marca do 4. aprila 2009 obširno predstavitev gradbene in komunalne mehanizacije, materialov in elementov za gradbeništvo, izolacij, gradbene opreme in orodij, opreme za urejanje okolja, inštalacij, opreme za ogrevanje in hlajenje, stavbnega pohištva, notranje opreme, ter zaključnih del in sanacij v gradbeništvu. S posebnimi razstavami in strokovnimi dogodki bodo poudarjeni varčne hiše, nizkoenergijska gradnja, obnovljivi viri energije, kritine in varstvo okolja.
   
Ponudnike in investitorje bodo povezala številna poslovna in strokovna srečanja. Bogate bere nasvetov za nizkoenergijsko gradnjo bodo brezplačno deležni vsi obiskovalci. Sejem bodo popestrila različna tekmovanja.
  
Poleg pestrega programa, ki vam je dosegljiv preko spodnje povezave ali oglasa za sejem na desnem robu, naj vam namignemo samo še eno:
• Razstava nizkoenergijske gradnje in varčevanja z energijo
Poudarek razstave bo na novih materialih, ki se bodo vse bolj ali pa se še bodo začeli uporabljati zaradi velikih klimatskih sprememb.
• Brezplačna energetska svetovanja
Obiskovalci bodo večkrat dnevno na predavanjih, s strani uglednih strokovnjakov, dobili praktične nasvete, kako graditi nizkoenergijske objekte in kako v obstoječih varčevati z energijo.
 

NAGRADNA IGRA

   
Za nagrado imamo 5 kompletov vstopnic za ogled sejma za dve osebi.
Na naš e-naslov [] nam sporočite svoje podatke in v prihodnjih dneh bomo izžrebali 5 izmed vas.
    
Seveda pa tudi ostali ne boste ostali praznih rok - med vas bomo razdelili preko 40 dodatnih tolažilnih nagrad z logotipom Spletnega portala za gradnjo.
 
Splača se sodelovati!
 

10. marec 2009
 
 
Vila na vodi?Vila na vodi?
06. 09. 2008