Kdo nosi ODGOVORNOST za napake pri graditvi objektov?

Kdo nosi ODGOVORNOST za napake pri graditvi objektov?

Povabilo na seminar - Ljubljana, 25. september 2013

  
Med udeleženci pri graditvi objektov so investitor, projektant, izvajalec, nadzornik in revident, vendar je zagotovo investitor tisti, ki je izjemno zainteresiran za uspešno izvedbo in mora poskrbeti tudi za fazo projektiranja, gradnje in vzdrževanja.
 
Zaradi finančnih pritiskov in problematike trga dela se veliko projektov izvede površno oz. jih sprejemajo slabše kvalificirani projektanti, kar privede do tega, da se vedno pogosteje srečujemo s slabo načrtovanimi gradbenimi projekti, nizko kakovostjo izvedbe projekta, podaljšanja časa izgradnje in posledično velikega povišanja stroškov projekta.

Mnogi projektanti se svojega dela odgovornosti ne zavedajo in so zelo presenečeni, ko izvejo kako obsežna je njihova odgovornost oz. kako visoka kazen (tudi zaporna) jih lahko doleti. Kar se na prvi pogled zdi kot nekaj povsem banalnega (podpis še enega površno prebranega dokumenta in podobno) se kaj kmalu lahko konča s hudimi posledicami.
 
Seminar se bo odvijal na Agenciji POTI 25.09.2013 od 9. do 15.30 ure, podrobnosti o seminarju pa preko spodnje povezave!
  

19. september 2013
 
 
Obvestilo izvajalcemObvestilo izvajalcem
29. 05. 2014
Nadzornik Ekobus Nadzornik Žiga se za gradnjo res pobriga!
Zidarska dela Omisli.si Iščete ponudbe preverjenih izvajalcev?
Gradnja objektov Lap d.o.o. Gradbeništvo, gradnja na ključ
Nadzornik Ekobus Nadzornik Žiga se za gradnjo res pobriga!
Strojni ometi Lap d.o.o. Na notranjih in zunajnih površinah