Garažna razprodaja na internetu!

Garažna razprodaja na internetu!

Če se vam doma nabirajo stvari, ki so še kaj vredne, vi pa jih ne potrebujete ali ne želite več, je garažna razprodja kot ustvarjena za vas!

     
Na spletni strani dominvrt.si so vzpozstavili spletno Garažno razprodajo - nekakšen mali oglasnik odvečnih stvari. 
 
Vam je znan izraz garažna razprodaja? Ta je k nam prišel iz ZDA, kjer so zaradi precej dinamičnega življenjskega stila, pogostih selitev ter menjav lokacij bivanja prišli na idejo, da bi odvečne stvari prodali za simbolično vsoto v garaži ali pa kar pred vhodom hiše, stanovanja, na dvorišču …
   
Praktičnost ideje je pripomogla k temu, da se je garažna razprodaja prijela tudi drugod po svetu, ljudje z veseljem brskajo po rabljenih, včasih tudi novih predmetih, ki bi jim prišli prav v lastnem domu in gospodinjstvu.

Še najbolj privlačno pa je gotovo dejstvo, da se je s takšno razprodajo mogoče hitro znebiti „šare“ in ob tem celo nekaj malega zaslužiti, po drugi strani pa je mogoče povsem uporabne in vredne stvari kupiti že za evro ali dva.

Prodaja ali nakup
So se vam v omari, na policah, v kleti, na podstrešju, v garaži nakopičili najrazličnejši predmeti - od gospodinjskih aparatov do vrtne opreme, gradbenega materiala, o okraskov in podobno? Morda želite prodati seme ali sadike?
 
Z nekaj kliki jih lahko na Garažni razprodaji prodate nekomu, ki mu bodo prišli prav!
 
Prav tako boste lahko tudi sami na Garažni razprodaji našli koristne in zanimive reči, ki jih bodo za simbolično ceno ponudili drugi.
 
Akcija!
 
Enostavno kliknite na okvirček Garažna razprodaja na spletni strani www.dominvrt.si, izberete zeleni gumb Oddaj oglas, napišete nekaj besed o predmetu, ki ga prodajate ter dodate fotografijo.
 
In že bo predmet, ki ga ne potrebujete več, na poti k nekomu, ki ga bo še kako vesel!
   

03. junij 2011
 
 
Kupec, koliko daš?Kupec, koliko daš?
20. 07. 2012