47. mednarodni sejem DOM obiskalo rekordnih 52.000 ljudi

47. mednarodni sejem DOM obiskalo rekordnih  52.000 ljudi

Od torka, 4. marca, do nedelje, 9. marca 2008, se je na Gospodarskem razstavišču pod skupnim motom Nove dimenzije vašega doma! odvijal že 47. mednarodni sejem Dom.

 
Na 17.000 m2 razstavnih površin se je predstavilo 555 podjetij iz 26 držav. Poseben poudarek so letos namenili promociji montažnega načina gradnje, ki so jo v skupnem nastopu predstavili člani  Sekcije slovenskih proizvajalcev montažnih hiš.
  
Sejem Dom, eden največjih in najbolj obiskanih sejmov na GR, je mednarodni sejem izdelkov in storitev s področja gradbeništva. Bogat obsejemski program so  pripravili Združenje lesarstva pri GZS, Gradbeni inštitut ZRMK z brezplačnim energetskim svetovanjem za občane in Sekcija proizvajalcev montažnih hiš pri GZS s predavanji pod skupnim naslovom Kakovost bivanja z lesom.
  
Tudi letos je Gospodarsko razstavišče d.o.o. skupaj z  Združenjem lesarstva pri GZS že tradicionalno podelilo priznanja Evropska zvezda za najboljši izdelek stavbnega pohištva. Letošnja dobitnika nagrade EVROPSKA ZVEZDA sta:

  • za program notranjega stavbnega pohištva – podjetje LIP BLED, d.o.o. za izdelek ognjeodporna notranja vrata Kitzbühel
  • za program zunanjega stavbnega pohištva – podjetje INLES d.d. za izdelek energijsko varčno leseno okno ISO 68.
  
Sejem si je ogledalo 52.000 obiskovalcev, kar je največ doslej. Vsak obiskovalec je ob obisku prejel sejemski katalog GR s seznamom razstavljavcev kot vodnik po sejmišču oziroma razstavnih dvoranah pa tudi obsejemski ponudbi.
 

Več informacij:  www.gr-sejem.si;


09. marec 2008
 
 
Strojni ometi Lap d.o.o. Na notranjih in zunajnih površinah
Gradnja objektov Dežman d.o.o. Že od leta 1964 - z občutkom!
Izdelava fasad Dežman d.o.o. Ko sosedova fasada prebledi od zavisti
Urejanje okolice Lap d.o.o. Tlakovanje dvorišč, asfaltiranje